Het enige wat je hoeft te doen, is beslissen wat je doet met de tijd die je gegeven is.
– Gandalf in the Lord of the rings-
Wendy ten Wolde2

Ik ben Wendy ten Wolde, 42 jaar (spiritueel) paardencoach, coach en geef therapie aan mensen met verschillende hulpvragen (aan mensen die zich anders voelen, maar ook mensen die merken dat het ook anders kan).

En ik coach ondernemers met behulp van 1:1 trajecten naar meer Tijd en Ruimte voor het creëren van hun droomleven en het volgende level in hun business.

HOE HET WAS

Heb jij ook altijd het gevoel gehad ‘anders’ te zijn?
Heb jij ook het gevoel dat je veel meer nadenkt over de wereld, over jezelf en over het leven dan andere mensen?
Vanaf jongs af aan voelde ik me altijd al anders, ik dacht altijd al na over de zin van het leven en de betekenis die het het voor mij had. Was dat normaal? Ik heb tijden gehad dat ik me compleet abnormaal voelde en had het idee dat niemand me begreep.

Als kind was ik altijd al anders dan de rest. Ik was geregeld niet bij de les of in ieder geval leek het zo dat ik afwezig was. Terwijl ik de stem van de meester hoorde, keek ik naar buiten. De meester vertelde en ik luisterde…..Het kon mij niet snel genoeg gaan. Vaak riep het andere verhalen in mijn hoofd op.
Het ene beeld na het andere kwam in mij op.
Mensen noemde mij een dromer. En inderdaad ik zat vaak in mij eigen fantasiewereld.
Ik kon ontzettend goed fantaseren en wegpeinzen. Ik zag de plaatjes al voor mij en ik stelde mij van alles voor in mijn hoofd. Inmiddels zie ik het als een kracht, tenslotte ik heb mijn eigen paarden, heb mijn boerderij en heb super tof werk.
(de kracht van gedachten en visualiseren)
Ik had altijd al andere interesses dan andere kinderen.
Diep in mijn hart vond ik geschiedenis en Godsdienst leuk, maar dat zei ik niet. Bang dat ze mij ‘raar’ of ‘apart zouden vinden. Want de meesten vonden dat stilzitten niet zo leuk als ik…….
Ik luisterde graag naar ‘grote mensen’. Doe ik trouwens nog steeds, mensen met levenservaring fascineren mij.
15 Jaar geleden was mijn leven ook niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Ik liep vast in mijzelf, zat vast in een toxische relatie, leefde ongezond en was niet gelukkig.
Maar ik ontmoette coaches die mij inzichten gaven en mij op weg hielpen.
Psychologisch, spiritueel en zakelijk. En zo werd ik zelf de coach die inmiddels duizenden mensen op weg heeft mogen helpen in de richting van hun mooiste leven!
WAT MIJN LEVEN VERANDERDE

Meerdere trauma’s, huiselijk geweld en een straatverbod voor mijn ex-partner.
Zoals zoveel anderen zag ik niet wat zo dichtbij lag.
Wat zonder moeite ging en leuk was, waar ik blij van werd. Maar gelukkig was er Facebook waar ik ineens een bericht zag langskomen.
Een opleiding tot paardencoach met de titel Leef je Droom.
Paarden zijn altijd al in mijn leven geweest en hebben altijd al een belangrijke rol in mijn leven gehad.

Hoe was het mogelijk dat ik daar niet eerder voor gekozen had?

Mijn missie is een mooiere wereld begint bij jezelf.
Ik help mensen inzicht te geven in zichzelf, waarom je doet wat je doet, waarom je denkt zoals je denkt en om te achterhalen of je denkbeelden en je resultaten in overeenstemming zijn met het leven zoals jij dat wenst te leven.
Op school leer je vooral over cijfers en letters. Maar over de kunst van leven, (zakelijk) succes, bewustzijn en zingeving wordt ons niet veel geleerd.
Ik geloof dat we met elkaar kunnen werken aan meer bewustzijn en verdraagzaamheid en tegelijkertijd aan meer, plezier, liefde, geluk en persoonlijk succes.

HOE HET NU IS

Inmiddels leef ik mijn droom, heb ik twee leuke kindjes, een partner en familie die mij steunen.
Ben ik coach en therapeut, heb mijn eigen paarden, eigen boerderij, pensionstal en centrum voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei(Stichting Zorgboerderij Paard en Relatie).
En heb ik vrij recent ontdekt dat dit leven niet of of is, maar EN-EN!

Leef je Droom

×