Persoonlijke coaching

Bedankt voor het aankopen van mijn programma ‘Effortless 2022’.

De mail met toegang naar de academie ontvang je binnen enkele minuten.

Maar, je hebt deze training niet voor niets gekocht, toch?

Wil jij verder stappen ondernemen om meer inzicht te krijgen in wie je bent?

Wil jij een droomleven zonder dat je er keihard voor moet werken?

Lees dan eens verder over mijn persoonlijk coaching programma.

Leef je Droom

Uniek traject voor iedereen die niet alleen wil dromen, maar ook hun droom willen leven.

Tijd voor verandering?

Je kent het misschien wel? Je wilt veranderingen in je leven, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Of heb je wel eens van die negatieve stemmetjes in je hoofd, waarvan je niet weet hoe je deze uit kunt zetten? Wellicht voel je aan alles dat het tijd is om nu echt in actie te komen en toch blijf je voor je gevoel stilstaan.
Herken jij dit ook?

Eén schrale troost, je bent niet de enige. Misschien zouden we zelfs wel kunnen zeggen dat iedereen wel eens van dit soort niet-helpende gedachten heeft. Een interessantere vraag is, hoe ga jij hiermee om?
Blijf je doen wat je altijd deed?
Of is het tijd voor verandering?

Wendy ten Wolde3
JIJ:
– Bent er klaar mee om je anders te voelen.
– Hebt het gevoel geleefd te worden i.p.v. te leven.
– Bent het zat dat je agenda bepaald wordt door andere. Je beseft jezelf dat je beter je grenzen aan moet geven maar.. dat is nu net een dingetje..
– Weet dat het anders kan, maar weet alleen nog niet hoe.

Je droomt er vaak over hoe het zou zijn als je de perfecte baan zou hebben, de perfecte partner die echt bij je past, meer geld, meer vitaliteit.
Echt een leven vol overvloed op elk gebied dat je maar wenst.
Op de meest moeiteloze manier. Hoe mooi zou dat zijn?
Het goede nieuws is dat het écht mogelijk is om jouw droom leven te creëren.

Nu is het de tijd om meer Magie in je leven te brengen.

Tijdens de Leef je Droom persoonlijke coaching leer ik je met behulp van de paarden hoe je met behulp van de Wet van Aantrekkingskracht
jouw Droomleven kunt creëren.
Je zult ontdekken dat;

• wat er nu in je leven is jij onbewust naar je toe getrokken hebt en dat jij dat nu bewust kunt veranderen.
• dat onbewuste overtuigingen je tegenhouden om werkelijk het leven van je dromen te hebben en dat je dit kunt ombuigen.
• dat gedachten en woorden invloed hebben op je leven.
• wat je moet doen om blijvend geluk in je leven aan te trekken.

Wat levert jou het op?
A

Je gaat inzicht krijgen hoe je meer balans krijgt in je leven. Hoe kan je beter met je tijd omgaan, zodat je meer tijd hebt voor jezelf. Wat kan je doen om je relatie te verbeteren? Hoe vind je de juiste partner? Hoe kan je bewuster leven? De antwoorden die je zoekt, ga je tijdens dit programma vinden.

A

Hoe kan je meer in je eigen kracht staan? Meer inzicht krijgen in jezelf. Jezelf beter begrijpen. Je krijgt tools om aan je zelfvertrouwen en je eigenwaarde te werken. Je krijgt inzicht in het omgaan met je gedachten en emoties en hoe je jezelf kunt verbeteren.

A

Je gaat ontdekken hoe sterk de kracht van je gedachten alle resultaten in je leven beïnvloedt; niet alleen zakelijk, ook met betrekking tot je privéleven, je sociale relaties, geld en de kwaliteit van je dagelijkse bestaan. Je gaat leren hoe je helderheid krijgt door het stellen van goede gerichte vragen. Ontdek hoe je je persoonlijke besturingssysteem (je conditionering) kan herprogrammeren.

A

Emoties kunnen je soms aardig in de weg zitten. Vervelende gevoelens en negatieve gedachten ondermijnen de kwaliteit van je leven. Hoe vaak heb je last van angst, twijfel en onzekerheid? Vaak leidt dit tot conflicten in relaties en in de omgang met anderen. Je emoties leren begrijpen er ermee kunnen omgaan geeft je heel veel vrijheid en meer levensplezier.

A

Je kunt nooit groter worden dan je beperkende gedachten. Dus verander je denkwijze en je persoonlijke en zakelijke leven zal significant verbeteren. Je leert je beperkende overtuigingen te herkennen, hoe je die kan doorbreken en kan omzetten in een mindset voor succes.

A

De kwaliteit van je communicatie bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je leven en de resultaten die je behaalt. Leer de do’s en don’t van effectieve communicatie. Waar moet je op letten en hoe kun je jezelf verbeteren.

A

Hoe krijg je meer rust in je hoofd? Wat kan je doen om meer mindful te leven? Meditatie en mindfulness is belangrijk voor iedereen. Het geeft je niet alleen rust, maar vooral ook helderheid, meer focus, minder stress en een groter gevoel van levensgeluk. En dat is toch wat iedereen wil.

Leef je Droom

Voel je nog steeds een dikke vette JA!?
Meld je dan nu aan voor een intake:
×